Despre noi

Bine ați venit

la hotelul nostru montan încântător, situat în inima Păltinișului, județul Sibiu. Hotelul nostru dispune de 45 de camere confortabile, inclusiv 20 camere standard twin, 20 camere superior twin, 3 camere superioare cu pat dublu și 2 apartamente cu pat dublu în dormitor și canapea extensibilă în living.

Hotelul nostru

este destinația perfectă atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru cele de agrement. Oferim o serie de facilități, inclusiv o piscină interioară și o saună pentru relaxare și rejuvenare. Pentru cei care caută aventură , oferim excursii ATV prin peisajul montan frumos.

Hotelul nostru

este destinația perfectă atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru cele de agrement. Oferim o serie de facilități, inclusiv o piscină interioară și o saună pentru relaxare și rejuvenare. Pentru cei care caută aventură, oferim excursii ATV prin peisajul montan frumos.

Pentru călătorii de afaceri

avem o sală de conferințe care poate găzdui până la 100 de invitați, dotată cu tehnologie de ultimă generație și toate facilitățile necesare pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră este un succes. Pentru evenimente speciale, avem o sală dedicată și un restaurant cu terasă care poate satisface toate nevoile dumneavoastră.

În lunile de iarnă

vă puteți bucura de proximitatea noastră față de două pârtii de schi din Păltiniș, făcând hotelul nostru destinația perfectă pentru o evadare de iarnă . Iar în timpul verii, puteți savura drumeții, ciclism montan și alte activități în aer liber în zona înconjurătoare.

În lunile de iarnă

vă puteți bucura de proximitatea noastră față de două pârtii de schi din Păltiniș, făcând hotelul nostru destinația perfectă pentru o evadare de iarnă. Iar în timpul verii, puteți savura drumeții, ciclism montan și alte activități în aer liber în zona înconjurătoare.